Zašto Hotel Medena?

Upravo je hotel Medena odlična lokacija za relaksiranje uma i tijela. Dolaskom kod nas, pronaći ćete svoju oazu mira, gdje možete pobjeći od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Na lokaciji pored mora i na svježem morskom zraku možete se poistovjetiti sa prirodom i „pobjeći“ od svojih svakodnevnih problema. U hotelu Medena upravo smo zbog Vas angažirali vrhunske stručnjake uz čije vodstvo za samo nekoliko dana svoj organizam možete ponovno vratiti u prvobitno stanje.

Hotel Medena from air (7)

Koliko ste puta započeli s nekom dijetalnom ishranom, zbog želje za smanjenjem kilograma ili zbog zdravstvenih razloga, da bi ste se na kraju vratili starim navikama? Uz naš program detoksikacije ne morate se brinuti da će Vam se to dogoditi. Grupu će voditi stručno osoblje, pri čemu će za svaki dan postojati detaljno razrađen program aktivnosti i druženja. Uz mnogo smijeha i pozitivne energije nećete imati osjećaj gladi i nezadovoljstva, već ćete uživati u finim prirodno pripremljenim voćnim i povrtnim sokovima, kao i u obilju raznoraznih salata.

Hotel Medena from sea

Svakodnevne fizičke aktivnosti odvijati će se u prekrasnom krajoliku hotela Medena i obližnjim mjestima. Također ćete moći uživati u šetnjama po starom gradu Trogiru te dugačkim šetnicama uz more i to sve uvijek u dobrom društvu. Smijeha i zabave neće nedostajati a rezultati će svakako biti vidljivi!

Hotel Medena from air (5)